Tips till leverantörer2018-09-20T11:19:46+00:00

TIPS TILL LEVERANTÖRER

Politiker vill utveckla närsjukvården

5 oktober, 2018
Lokalsjukhusen i Bäckefors, Lysekil och Strömstad kommer att utvecklas ytterligare. Det har Norra hälso- och sjukvårdsnämnden i Västra Götalandsregionen beslutat.
Läs mer

Nytt samarbetsavtal säkrar skolbyggen i Göteborg

19 september, 2018
Göteborg får åtta nya grundskolor fram till 2024. Byggdialog och Peab är byggentreprenadföretagen som skrivit avtal med Lokalförvaltningen i Göteborgs. Samarbetsformen är strategisk partnering.
Läs mer

Göteborg och Mölndal utökar lånecykelsystemet

11 september, 2018
Större, friare och enklare. Det är några av de viktigaste nyheterna i nästa generation av lånecykelsystemet Styr & Ställ som Göteborgs Stad nu har börjat upphandla. De nya cyklarna ska vara på plats våren 2020. Även Mölndal får då samma system.
Läs mer

Fyra leverantörer när Göteborg drar igång DIS

23 augusti, 2018
Nu startar Göteborg stad sitt dynamiska inköpssystem för laboratorietjänster. Det är första gången man använder systemet och flera kranskommuner kan avropa.
Läs mer

Upphandlingar i sikte – regeringen satsar på Västsverige

5 juni, 2018
Äntligen kommer järnvägen Göteborg-Borås att byggas. Det har regeringen beslutat. – Med Västlänken och detta besked kommer vi äntligen kunna öka tågtrafiken för invånarna, säger Johnny Magnusson, regionstyrelsens ordförande i Västra Götalandsregionen.
Läs mer

Göteborgs Stad startar dynamiskt inköpssystem för laboratorietjänster

28 maj, 2018
Behoven av laboratorietjänster ser olika ut i Göteborgs Stads förvaltningar och bolag. Därför introduceras dynamiskt inköpssystem för första gången.
Läs mer

Göteborg först i Sverige med fossilfritt byggprojekt

6 april, 2018
Nu söker lokalförvaltningen i Göteborgs Stad efter innovativa leverantörer som vill vara med och skapa en världsunik klimatneutral byggnad. Syftet är att stimulera innovation och skapa bättre förutsättningar för fossilfritt byggande.
Läs mer

Lokalförvaltningen i jätteupphandling om skolbyggen

7 mars, 2018
När lokalförvaltningen i Göteborgs Stad ska bygga fyra till åtta nya skolor, vill de göra det med hjälp av strategisk partnering. Det innebär att samma byggentreprenadföretag upphandlas för flera projekt. "Vi bygger både fastigheter och relationer" säger Charlotta Hansson Allefelt som är chef för projektavdelningen.
Läs mer